Fitbit Flex

januari 11, 2014 — Kommentera

fitbit_flex

Den strömsnåla Bluetooth Smart-tekniken har gjort det möjligt att tillverka små och smidiga aktivitetsmätare som loggar allt vi gör och synkroniserar det med mobiltelefonen. Aktivitetsmätarna förekommer i flera olika utföranden. När jag valde min var det viktigaste att jag alltid skulle kunna ha den på mig. Det gjorde att jag fick välja bort Withings Pulse till förmån för en armbandsbaserad modell. Efter att ha övervägt både Nike Fuelband och Jawbone Up, föll valet till slut på Fitbit Flex.

Igår publicerade jag en recension på kjell.com där jag går igenom funktionerna hos Fitbit Flex, förklarar varför valet föll på den och ger min personliga åsikt. Där finns också en film som min kollega Andrée har spelat in om den.

Läs Tema: Fitbit Flex.

Karl Emil Nikka

Inlägg Twitter Facebook

Education Manager and Press Officer at Kjell & Company. I’m also a textbook author, tech-enthusiast and paranoid cybersecurity geek.