Boken som aldrig släpptes

oktober 27, 2013 — 1 kommentar

ingen_2013_del_2

Jag är både glad och tacksam över det stora intresset som ni Hur funkar det?-läsare har visat för den opublicerade andra delen av årets bokserie. Det har knappt gått en enda dag utan att jag har fått frågan om när den släpps. Jag är därför ledsen över att nu behöva meddela att ”Hur funkar det? 2013 del 2” aldrig kommer att släppas. Efter noga övervägande har jag beslutat att inte lägga mer tid på 2013-bokserien, för att istället kunna satsa helhjärtat på 2014-serien och se till att den släpps så snart som möjligt!

2014-serien kommer, likt 2013-serien var tänkt, att släppas i två delar: en del om hemelektronik samt en del om datorer och mobila enheter. Hemelektroniksdelen innehåller sektionerna som ”Hur funkar det? 2013 del 2” var tänkt att innehålla (hembio, TV, el/elektronik, övervakning och ordlista) med både nytt och uppdaterat material. Genom att lägga fullt fokus på 2014-serien kommer hemelektroniksdelen att kunna släppas redan under första kvartalet 2014 och dator/mobilt-delen under andra kvartalet. Jag håller er uppdaterade om hur arbetet fortlöper.

Detta beslut är taget helt utifrån att jag och mina kollegor vill ge er den mest intressanta, aktuella och givande läsningen. Vi ser fram emot att få erbjuda er den med ”Hur funkar det? 2014” i början av nästa år.

Karl Emil Nikka

Inlägg Twitter Facebook

Education Manager and Press Officer at Kjell & Company. I’m also a textbook author, tech-enthusiast and paranoid cybersecurity geek.
  • Hej.
    Tråkigt att ”2013 del II” aldrig kommer ut, vi får väl vänta på ”2014 del I”

    Ha de bra.

    Hasse A