Del två är försenad

augusti 8, 2013 — Kommentera

hfd4b_forsening

Den andra delen av årets upplaga av ”Hur funkar det?” var inledningsvis tänkt att släppas under sommaren. Nu måste jag tyvärr meddela att den, på grund av oförutsedda händelser, har blivit försenad. I dagsläget är det svårt att säkerställa ett exakt lanseringsdatum, men min målsättning är att den ska finnas tillgänglig i både butiker och på webben under oktober. Jag återkommer med mer information och ett närmare lanseringsdatum så snart som möjligt.

”Hur funkar det? 2013 del 2” innehåller följande sektioner: hembio, TV-teknik, el/elektronik och övervakning. Dessa sektioner har uppdaterats med den senaste tekniken. Boken innehåller dessutom en helt ny ordlista, vilken kortfattat förklarar innebörden av namnen och förkortningarna som är vanligt förekommande inom hemelektronik.

Den första delen av årets upplaga släpptes i mars 2013. Den finns att läsa i en gratis webbversion på www.kjell.com och går även att köpa i en reklamfri bokform i någon av Kjell & Companys 71 butiker.

Karl Emil Nikka

Inlägg Twitter Facebook

Education Manager and Press Officer at Kjell & Company. I’m also a textbook author, tech-enthusiast and paranoid cybersecurity geek.